top of page

Master FIT

 

Om gezond oud te worden is het belangrijk sport onderdeel te maken van je dagelijks leven.

Je voelt je gezond en het maakt gelukkig. Dat bewegen gezond is, weten we allemaal. Maar hoe doe je dat op een goede en prettige manier? 

Als je ouder wordt of je lichamelijke gezondheid wat achteruitgaat, is het soms moeilijk om een passende beweegactiviteit te vinden. Bij CrossFit 1412 Nieuwegein kunt u deelnemen aan specifieke fitnessgroepen in een veilige, rustige en onspannen omgeving en onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

 

Wanneer u regelmatig beweegt, voelt u zich fitter en energieker. Het draagt bij aan uw gezondheid en u verbetert uw balans. Daarnaast kunt u gemakkelijker ontspannen en bent u beter bestand tegen stress en staat u sterker in het leven.

Bewegen is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Het helpt je spieren sterk te houden en problemen met onder andere je hart- en vaatstelsel te voorkomen. 

  • sporten stimuleert je stofwisseling  • sporten heeft een positief effect op je gewicht  • sporten verhoogt de weerstand  • sporten helpt stress kwijt te raken  • sporten geeft je een goed gevoel


 

Bewegen geeft een goed gevoel. Het geeft energie aan lichaam en geest waardoor je meer zin krijgt om erop uit te trekken en gezellige dingen te ondernemen. 

Bij CrossFit 1412 weten wij maar al te goed dat het soms een beetje een drempel kan zijn om te starten en daarom geven wij iets leuks en geheel vrijblijvends weg:

Start in Maart met MasterFit by CrossFit1412 en sport de maand Maart geheel gratis, en de koffie blijft altijd gratis 

 

Kosten voor MasterFit by CrossFit 1412

1 x per week € 55,0

2 x per week € 67,50

 

Trainingsdagen per 1 maart 2023

Dinsdag       10.15 - 11.15 uur

Donderdag   10.15 - 11.15 uur & 11.15 - 12.15 uur

Vrijdag          10.15 - 11.15 uur

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Boek een proefles bij Crossfit 1412, dé CrossFit Box in Nieuwegein.

bottom of page