top of page

Missie CrossFit 1412

Onze missie bij CrossFit 1412 is om jouw beeld van Fitness te veranderen. Iedereen heeft andere doelen waar ze naartoe willen werken. Ons eerste doel is om je te helpen bepalen wat deze doelen zijn. Ten tweede samen met je te kijken hoe deze doelen het best behaald kunnen worden en ten derde een plan maken hoe deze doelen werkelijk te bereiken.

Bij CrossFit 1412 gebruiken wij CrossFit als methode om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen.

 

Bij alles wat wij doen, worden wij gedreven door een aantal waarden:

 

- Eerlijkheid

- Integriteit 

- Respect voor elkaar

- Gelijkwaardigheid

- Behulpzaamheid

 

 

Met andere woorden;

Wij bieden je een omgeving om samen met anderen gemeenschappelijke doelen te bereiken met jouw persoonlijke doelen in gedachte.

 

Wij zijn geen normale sportschool. Wij gebruiken geen reguliere kracht- en cardiotoestellen zoals je deze in een fitnesscentrum vindt. Er zit niet iemand bij de receptie die je naam niet kent, de trainer kent de mensen in zijn trainingen en echte persoonlijke aandacht is key. Je bent geen nummer bij CrossFit 1412!

 

Wat vind je dan wel CrossFit 1412?

 

Bij CrossFit 1412 vindt je barbells, ringen, pullup rigs, roeimachines, medicine ballen, squatracks, kettlebells en nog veel meer. Maar het meest belangrijke: Je vindt bij ons trainers die je kennen, je helpen je doelen te bereiken middels goede en persoonlijke coaching en een community van mensen met dezelfde kijk op fitheid met als gemeenschappelijke doel:

 

"Be Better Than Yesterday"

 

 

Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan voor een proefles en kom het zelf beleven!

 

 

Visie

 

CrossFit 1412 is een multidisciplinair trainingscentrum waar iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd, getraindheid en financiele positie op een veilige, effectieve en functionale manier kan werken aan zijn of haar fysieke en mentale weerbaarheid, om zo doende beter voorbereid te zijn op de dagelijkse dingen welke op ons pad komen en ons op mentaal en fysiek vlak uitdagen.

 

CrossFit 1412 doet dit door mensen te laten bewegen op een functionele manier welke continue varieert op een hoge intensiteit, maar toch voor iedereen haalbaar is door de trainingen op het individu aan te passen.

Ga jij de uitdaging aan met CrossFit 1412?
bottom of page