top of page
Coach Bjorn - PowerMama Nieuwgein

Over de trainer

Bjorn Westland

 

Naast fulltime CrossFit trainer en eigenaar van CrossFit 1412 Nieuwegein ben ik op de 1e plaats vader van 2 prachtige dochters Emma (5) & Lisa (3) en daarnaast al 10 jaar samen mijn vriendin Jeannette. 

In de vele jaren dat ik werkzaam ben in de sportbranch heb ik veel zwangere vrouwen op een gezonde en verantwoorde manier getraind.   

In 2015 ben ik mijn eigen CrossFit box begonnen en ook hier trainen vele moeders en aanstaande moeders. Om deze moeders nog specifieker te kunnen begeleiden heb ik de opleiding PowerMama® programma gevolgd. Door de opleiding kan ik je kan helpen gedurende je zwangerschap je fysiek voor te bereiden op de komende bevalling en na de bevalling je op een verantwoorde manier weer in beweging te krijgen zonder de eventuele nadelige effecten van je bevalling. CrossFit is dus ook voor vrouwen die moeder gaan worden of net moeder zijn geworden.

Zelf heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe belangrijk bewegen en gezondheid is tijdens de zwangerschap en wat je eraan kan doen om fysiek en mentaal fit te zijn en te blijven tijdens en na de zwangerschap. 

Sommige zwangere vrouwen CrossFitten tot laat in hun zwangerschap en geven aan sneller te herstellen na hun bevalling.

Dus wil jij ook op een verantwoorde manier tijdens en na je zwangerschap trainen, meld je dan nu aan en samen gaan wij ervoor!

Coach Bjorn - PowerMama Nieuwegein
bottom of page